Klopi

Spoštovani člani,
zakorakali smo v tople mesece, z njimi pa tudi v sezono klopov. Predvsem zaskrbljujoče je, da je v Sloveniji kar 60 % klopov okuženih z bakterijo borelija (Borrelia burgdorferi). To nas uvršča v sam vrh evropskih držav z visokim tveganjem. Borelija se prenaša na človeka, ko klop sesa kri. S tem prisotnost bakterije v klopu predstavlja nevarnost okužbe za človeka.
Kaj narediti? Na srečo je današnja tehnologija tako napredovala, da nam omogoča takojšnje testiranje klopa, ki nas je ugriznil, na borelijo. Gre za Test okuženosti klopa z borelijo, s katerim klopa, ki smo ga odstranili, lahko testiramo kar v naravi ali doma v svojem naslonjaču.
Ob tej priložnosti vsem planincem in vašim družinam, ki se gibljete v naravi, pri Sanotestu, ponujajo 10% popust na izdelek Test okuženosti klopa z borelijo (za več informacij kliknite TUKAJ). To je enostaven, hiter in klinično potrjen test. Do rezultata je potrebno počakati le 10 minut.Uveljavljanje popusta je mogoče do konca avgusta na telefonsko številko 030 414 180. Poveste le geslo “testiram klopa doma” ali to napišete na e-pošto samotestiranje@sanotest.com skupaj z naslovom za dostavo (plačate poštarju po povzetju). Dostava je brezplačna.
Sanotest daje našemu društvu količinski 20% popust (končna cena 11,99 Evr), če kupimo 50 ali več testerjev. Vse, ki ste zainteresirani prosim, da se vpišete v prijavnico, da preverimo, če popust lahko izkoristimo. Če bo interesentov dovolj (zato samo resne prijave), bomo testerje nabavili in delili/prodajali na izletih ali kako drugače, glede na dogovor. Naročite ji lahko na tem kontaktnem obrazcu
Akcija bo odprta do 10.avgusta 2017.
Lep pozdrav,
Fedor Peršin

Območje s prilogami